Libor Bouček: Znovu se ožení! Říkal to Mareš... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Libor Bouček: Znovu se ožení! Říkal to Mareš...

Libor Bouček vedle své současné přítelkyně Jany Hlaváčové jen kvete.
Libor Bouček vedle své současné přítelkyně Jany Hlaváčové jen kvete.

Liboru Boučkovi (28) už tři roky od rozvodu s Mariannou Ďurianovou (32) otrnulo a se chystá znovu do chomoutu se svojí současnou přítelkyní právničkou Janou Hlaváčovou (28).

S právničkou Janou se Libor poznal na oslavě plzeňské restaurace před dvěma lety a podle všeho jim to klape natolik, že už moderátor požádal partnerku o ruku. A práskl to kdo jiný než kolega z rádia Leoš Mareš. „Říkal to na jedné akci, kterou moderoval, že se Bouček zas ožení,“ podělil se s námi náš zdroj. A Mareš dokonce prásknul, kdy svatba bude. „Prý by to mělo být v dubnu, Mareš říkal, že už ho pozvali,“ dodal zdroj.

Jak bude jeho manželství klapat tentokrát ukáže čas. S Mariannou Ďurianovou mu manželský svazek vydržel pouhý půlrok. „Každý den lámu s Janou svůj osobní rekord v délce vztahu,“ raduje se Bouček a doufá, že tentokrát to bude na delší dobu než šest měsíců.

Foto: Martin Hykl

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.