Adelo, co to tam schováváš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adelo, co to tam schováváš?

Adela a její tajemné poznámky...
Adela a její tajemné poznámky...

Všimli jste si? Moderátoři Česko Slovenské SuperStar Adela Banášová (27) a Leoš Mareš (33) při přímých přenosech pečlivě tají své poznámky, které mají v rukou na deskách s logem soutěže.

Jde vlastně o zjednodušený bodový scénář, který si z každý z moderátorů sestaví. A je jen na nich, co si do poznámek napíší. Vždy by ale text měl být přehledný, krátký a věcný, aby se v případě problémů s pamětí mohli rychle zorientovat.

Co měla při pondělním vyřazování v poznámkách Adela? Ve zkratce: Po znělce dostane slovo porota, pak se zastaví hlasování. A před reklamou bude BLA-BLA, tedy vstup moderátorů, který občas zmatené žbrblání opravdu připomíná.


Klikněte pro větší obrázek...

Po reklamě podle poznámek přijdou na řadu tipy poroty a vyhazov. Adela ale další text zakrývá rukou. Jde snad o jméno Denise Lacha, který opravdu vypadl? Že by moderátoři věděli výsledek ještě před koncem hlasování? Tomu by nahrávala i slova Leoše, který při pondělním vyřazování nabádal diváky k odesílání dalších sms zpráv s tím, že už se několikrát stalo to, že se pořadí finalistů změnilo až těsně před ukončením hlasování.

(miš)
Foto Aha! - Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.