Leoš Mareš: Tohle je jeho nová láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leoš Mareš: Tohle je jeho nová láska!

Nové auto Leoše Mareše – zatím si ho jen zkouší, ale už teď ví, že touhle koupí neprohloupí!
Nové auto Leoše Mareše – zatím si ho jen zkouší, ale už teď ví, že touhle koupí neprohloupí! (Aha! – Marek Pátek)

Moderátor Leoš Mareš (33) se opět zamiloval! Jeho manželka Monika se ale tentokrát bát nemusí. Novým objektem Marešovy touhy je auto!

Přestože mu všichni přátelé radí, aby si již do svého rozsáhlého vozového parku nepořizoval další auta, on dělá pravý opak. Do Bratislavy na přímý přenos přijel zase novým bourákem. A ne ledajakým. Řidič Milan jej přivezl novým BMW 5 GT, které v Česku není v prodeji ještě ani měsíc. Jedná se totiž o žhavou novinku, která je skoro nedostupná. Jen v základní výbavě auto stojí 1,5 milionu Kč a jak známe Leoše, určitě bude chtít ten nejlepší možný nadstandard.Zatím se ale vozí jen předváděcím vozem, z čehož plyne, že o koupi teprve přemýšlí. Je ale velmi pravděpodobné, že moderátorovu garáž bude zanedlouho zdobit právě tento krasavec. Mareš má totiž nová luxusní auta tolik rád, že se v jeho případě mluví téměř o autoerotice!

Leoš Mareš s rodinou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.