Lady GaGa: Takhle vypadá doopravdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lady GaGa: Takhle vypadá doopravdy!

Lady GaGa s minimem makeupu.
Lady GaGa s minimem makeupu.

Extravagantní zpěvačka Lady GaGa (23) si potrpí na to, aby svůj skutečný vzhled zakryla co nejlépe brýlemi, silným makeupem, obrovskýma umělýma řasama, šílenými příčesky a podobnými maskérskými prostředky. Teď se ale ukázala světu taková jaká opravdu je.

A všichni jen zírali. Do studia německé televizní stanice dorazila bez paruky, příčesku, normálně oblečená a dokonce s vkusným makeupem. Její tělo zdobil černý sexy top, což způsobilo trochu poprask.

Všichni očekávali, že uvidí mladičkou hvězdu v plyšovém kostýmu, tělovém body nebo jiném povedeném kousku z její skříně. Namísto toho se ukázala jako šik kočka. Přece jen si ale ke svému relativně normálnímu vzhledu neodpustila extravagantní PVC střevíce.

V show fanouškům prozradila i své skutečné jméno, kterým je Stefani Germanotta, a ukázala i intelektuální tetování. To má na vnitřní straně levé paže a překvapivě jde o verše oblíbeného německého spisovatele Rainera Marii Rielkeho.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.