Zpěvák z Boyzone je mrtvý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák z Boyzone je mrtvý!

Poslední fotka, 5. 11. 2009: Stephen Gately s Ronanem Keatingem.
Poslední fotka, 5. 11. 2009: Stephen Gately s Ronanem Keatingem. (Isifa.com)

5:00 – Té smutné zprávě nejprve nikdo dlouho nebyl schopen uvěřit. Člen populární chlapecké kapely Boyzone Stephen Gately byl nalezen mrtvý v apartmá hotelu na Mallorce, kde trávil dovolenou. Jeho nehybné tělo leželo v posteli. Bylo mu pouhých 33 let. Co se vlastně stalo?

Irský popový zpěvák se osudného večera dobře bavil. Užíval si chvíle volna, které trávil spolu se svým manželem Andrewem Cowlesem. V sobotu nad ránem Gately ulehl do postele. Ze spánku se už ale nikdy neprobudil. Okolnosti jeho smrti zatím zůstávají velkou záhadou. Podle španělské policie nic nenapovídá tomu, že by ho někdo zabil.

„Jsem pořád v jednom kole, hodně se toho děje. Snažím se dokončit knížku, takže tu asi dlouho nebudu,“ zněl jeho poslední vzkaz přátelům a fanouškům na společenském serveru Twitter z 6. října.

Tragická událost otřásla zbývajícími členy kapely včetně zpěvákova největšího kamaráda Ronana Keatinga. Včera všichni odcestovali na místo neštěstí.

Smrt Gatelyho zasáhla také zpěváka Eltona Johna. „Stephen byl tou nejlaskavější a nejčestnější duší,“ prohlásil.

Gately se narodil v irském Dublinu. Členem skupiny Boyzone se stal v roce 1993, když odpověděl na inzerát. Skupina se stala populární na celém světě. V britské hitparádě šestkrát úspěšně atakovala první příčku hity jako Words či No Matter What. V roce 1999 se Gately, zbožňován miliony fanynek, přihlásil k homosexuální orientaci. Sedm let nato si vzal přítele Andrewa Cowlese. Po rozpadu skupiny v roce 2000 se vydal na sólovou dráhu. V roce 2008 skupina Boyzone ohlásila comeback.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.