Marek Lacko: Přiznávám, šikanovali mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marek Lacko: Přiznávám, šikanovali mě!

Marek Lacko má kvůli šikaně i tetování.
Marek Lacko má kvůli šikaně i tetování. (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Slovenský semifinalista soutěže Česko Slovenská SuperStar Marek Lacko (23) měl velmi těžké dětství. Když mu bylo necelých osm let, zjistil, že muž, kterého pokládal za tatínka, je ve skutečnosti jeho nevlastní otec. Ba co víc! Kvůli jeho exotickému původu ho jeho vrstevníci dokonce šikanovali!

„Až do druhé třídy jsem si myslel, že jsem normální Slovák a mám jen nějakou vadu očí. Všichni se mi ale vysmívali, a nebylo to jednoduché. Prošel jsem si svým a vím, jaké to je, když je někdo jiný,“ svěřil se Aha! mladý zpěvák. „Nikdy by mě nenapadlo, že mám vietnamské kořeny. Až jednoho dne mi můj táta řekl, že nejsem jeho,“ popsal nečekaný obrat v životě Marek, který přesto považuje za vlastního otce toho, který ho vychoval. „Vlastního tátu jsem nikdy neviděl. Když mi byly dva roky, s mamkou se rozvedli. Mamka se pak rozvedla i s dalším mým taťkou,“ šokoval Marek, který tak v útlém věku přišel o vlastního a v pubertě i o nevlastního tátu.

Možná i proto se z Marka stal exhibicionista, který si tělo zkrášluje všelijakým tetováním. Jedno se mu vymstilo. „Sice všude říkám, že mám pouze dvě, ale ve skutečnosti jsou tři. To na pravém rameni nerad ukazuji. Je nepovedené a hodlám je časem dodělat, abych se za ně nemusel stydět,“ vysvětluje Lacko, který si neoblíbil jen tetování, ale i piercing. Pusu mu zdobí dvě činky, které exotický vzhled ještě více zdůrazňují: „To jsem prostě já. Nemůžu být v pozadí, musím vyčnívat.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.