Po stopách Inny... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Po stopách Inny...

Inna Puhajková je nejen Miss Internet, ale teď už i Miss Jaromír Jágr!
Inna Puhajková je nejen Miss Internet, ale teď už i Miss Jaromír Jágr! (Aha!: Marek PÁTEK, Petr NOVOTNÝ)

BROUMOV – Deník Aha! se vypravil po stopách nové tajemné lásky Jaromíra Jágra (34), dvacetileté modelky Inny Puhajkové. A zjistili jsme několik podivných faktů. Jaromíre, víš, že otec tvé vyvolené podniká s Ukrajinci?

Pětačtyřicetiletý Igor Puhajko, otec nové přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, je podle obchodního rejstříku společníkem a jednatelem ve firmě Dizain centr international. V ní mu patří zhruba třetinový podíl. Zbytek firmy patří dvěma ukrajinským podnikatelům – osmatřicetiletému Jevgeniji Parshykovi a dvaačtyřicetiletému Volodymyrovi Paliyovi. „Je zajímavé, že o této firmě se na internetu nedají sehnat žádné informace. V telefonním seznamu ani na ni neexistuje žádné telefonické spojení,“ řekl deníku Aha! člověk, který nás na firmu upozornil.

Dizain centr international má jako předmět svého podnikání v obchodním rejstříku uvedenou zprostředkovatelskou a reklamní činnost a koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. „Pod tím se může skrývat prakticky jakákoliv podnikatelská činnost. Nikde se totiž nedá dohledat, co přesně ta firma dělá,“ tvrdí náš zdroj. Nejasnosti kolem Puhajkovy firmy ještě zvýrazňuje skutečnost, že na adrese, která je v obchodním rejstříku uvedena jako sídlo firmy, nikde nemá Dizain centr international ani zvonek. Jedná se totiž o adresu, která je i adresou trvalého bydliště Igora Puhajka. Když jsme na zvonek s nápisem Puhajkovi zvonili, nikdo neotvíral.

27.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.