Petr Vágner alias záchranář Radim z Ordinace - Z boxera bude tanečník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Vágner alias záchranář Radim z Ordinace - Z boxera bude tanečník!

Pro Petra je box přípravou na roli tanečníka po boku Radka Brzobohatého.
Pro Petra je box přípravou na roli tanečníka po boku Radka Brzobohatého. (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Herec Petr Vágner (32), kterého role v populárním seriálu Ordinace v růžové zahradě vynesla mezi »novácké« hvězdy, se kickboxem zoceluje pro taneční parket! Že by se chystal na další kolo taneční soutěže StarDance? Kdepak!

Herec Petr Vágner (32), kterého role v populárním seriálu Ordinace v růžové zahradě vynesla mezi »novácké« hvězdy, se kickboxem zoceluje pro taneční parket! Že by se chystal na další kolo taneční soutěže StarDance? Kdepak! Připravuje se jen na roli po boku hereckého doyena Radoslava Brzobohatého (77) ve hře Tančírna. Premiéra je už zítra v Divadle Radka Brzobohatého.

„Zvládám to v pohodě. Po tréninku kickboxu jsem pak třeba ještě celý den tancoval na zkouškách. Po premiéře to už ale bude zase o dost pohodovější,“ směje se Vágner. Jak se k náročnému sportu dostal? „Asi před čtvrt rokem jsem se začal věnovat kickboxu a moc mě to chytlo. Chodím třikrát týdně na tréninky k trenérovi Martinu Zavoralovi, čtyřnásobnému mistru světa. Moc mě to baví, i když je to dost fyzicky náročné a jsem po tréninku úplně mokrý. Kromě dobrých ran u toho ale člověk musí i přemýšlet. Zlepšující se fyzička je na mě znát, takže pro mě ideální sport,“ dodává otec téměř dvouleté dcery Lili.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.