Diana Kobzanová - Ukázala milence! Je to tragédiemi stíhaný závodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diana Kobzanová - Ukázala milence! Je to tragédiemi stíhaný závodník!

Diana Kobzanová se se Štěpánem ukázali na mužských zápasech!
Diana Kobzanová se se Štěpánem ukázali na mužských zápasech! (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Dlouhonohá modelka Diana Kobzanová (27) ukázala svého tajného milence! S tmavovlasým sympaťákem se totiž objevila v neděli večer v pražském Edenu na mužských zápasech Hellcage!

Dlouhonohá modelka Diana Kobzanová (27) ukázala svého tajného milence! S tmavovlasým sympaťákem se totiž objevila v neděli večer v pražském Edenu na mužských zápasech Hellcage! A jednalo se věru o netradiční rande – ramenatí chlápci spolu bojovali uzavření v kleci, stylem připomínajícím thajský box! Kdo je tedy Dianin vyvolený?

Je to Štěpán Vojtěch (32), závodník automobilové rallye a nejlepší kamarád prvního českého pilota formule 1 Tomáše Engeho! Diana s ním randí už půl roku, od doby, kdy si s ním zazávodila v jeho autě! „Nejprve jsem vůbec netušila, že pojedu se Štěpánem. Ale když jsem se dozvěděla, že bude řídit on, začala jsem se pídit po detailech,“ říkala modelka. „Zjišťovala jsem, kdo to je, abych měla jasnou představu, s kým vlastně do toho auta lezu,“ smála se s tím, že při divokých soutěžích je stmelily emoce. „Potřebovala jsem to nějak dostat ze sebe ven, takže jsem řvala „K***a Štěpáne, drž ten volant… Pak jsme z toho měli srandu, protože Štěpán má v repertoáru „Do p**i, do p**i. Takže jsme se takto doplňovali,“ dodala modelka. A doplňovat se brzy začali i v soukromí. „Diana je fajn holka, která má na spousty věcí logický pohled a názor, a věřím, že i ona si z této akce odnesla nějaké zážitky a ví už přesně, co je to rallye,“ říká o své lásce Štěpán. On sám je zatím v životě stíhán tragédiemi – v roce 1998 tragicky při autonehodě zahynul jeho otec a v roce 2005 přímo v průběhu rallye zemřel na infarkt jeho bratr Tomáš (†31).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.