Veronika Žilková - Zamordovala vlastní dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková - Zamordovala vlastní dceru!

Veronika Žilková s představitelkou své divadelní dcery Jolankou, kterou z lásky zavraždí!
Veronika Žilková s představitelkou své divadelní dcery Jolankou, kterou z lásky zavraždí!  (Aha! – Marek Pátek)

05:00 – Herečka Veronika Žilková (47) zamordovala vlastní dceru! Zatím sice ne Agátu Hanychovou, která by si to za svůj bouřlivý život plný pikanterií možná někdy zasloužila, ale dvanáctiletou hereckou kolegyni Jolanku!

Herečka Veronika Žilková (47) zamordovala vlastní dceru! Zatím sice ne Agátu Hanychovou, která by si to za svůj bouřlivý život plný pikanterií možná někdy zasloužila, ale dvanáctiletou hereckou kolegyni Jolanku!

Stalo se tak v rámci irské tragédie U kočičí bažiny, s níž Žilková slavila úspěch na pondělní premiéře v pražském Činoherním klubu! „Ta holčička je úžasná, i díky ní je ta desetiminutová scéna, kdy ji z mateřské lásky zavraždím, velmi silná,“ prozradila deníku Aha! Žilková, s kterou se ve hře představí i Stanislav Zindulka, Vladimír Kratina či Gabriela Vránová, s níž se Veronika potkala už v seriálu My všichni školou povinní. Přítomní kritici však nešetřili chválou zejména na Žilkovou, která podle nich dávno překonala své ztřeštěné postavy z populárního pořadu Tele Tele, a vrátila se jako herečka k charakterním rolím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.