Karel Gott v Chicagu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott v Chicagu

Karel Gott a Felix Slováček to během chicagského koncertu pořádně rozjeli.
Karel Gott a Felix Slováček to během chicagského koncertu pořádně rozjeli. (KarelGott.com)

5:00 – Mistr Karel Gott (70) zahájil v noci na sobotu dlouho očekávané turné po USA. Do Copernicus Center v Chicagu si český národní poklad přišly poslechnout stovky Čechů, Slováků, Němců, Poláků a Rusů. „Půl hodiny jsem přidával,“ prozradil Nedělnímu Aha! šťastný Gott, který dorazil na hotel v půl třetí ráno místního času.

„Před koncertem jsem si dal na ambasádě guláš a pak se krátce prošel městem. Chicago je ale tak velké, že bych potřeboval na jeho projití několik dnů,“ pokračoval v povídání Mistr, který po svém vystoupení absolvoval dlouhou autogramiádu s následnou VIP párty. Tu pořádal promotér jeho amerických koncertů, podnikatel Jiří Suchánek. „Celý večer jsem pak s přáteli zakončil v jednom skvělém jazzovém klubu,“ pochlubil se »Goťák«, který je v USA bez manželky Ivanky a svých dcer Nelly a Charlotte. „Chtěly jet, ale nakonec zůstaly doma. Pravidelně jim volám,“ pokračoval vyzpívaným hlasem zpěvák. A jak je to s jeho bolestivými dásněmi, které ho před odletem trápily? „Jsem v dobrých rukou, nebojte,“ rozloučil se zpěvák a před třetí hodinou ulehl do postele. Po několika hodinách spánku se s kapelou Pavla Větrovce a s muzikantem Felixem Slováčkem přesunuli do New Yorku. Další koncert v rámci turné tam proběhne v noci na zítřek v The Town Hall.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.