Missky trénovaly na finále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Missky trénovaly na finále

Yemi se mezi krásnými misskami cítil doslova jako ryba ve vodě.
Yemi se mezi krásnými misskami cítil doslova jako ryba ve vodě. (: Dalibor PUCHTA)

LÁZNĚ BĚLOHRAD – Budíček v sedm hodin, pak rozcvička zakončená dlouhým během. A teprve potom snídaně. Desítka finalistek Miss aerobik dostala během třídenního soustředění v Anenských slatinných lázních pořádně do těla.

Budíček v sedm hodin, pak rozcvička zakončená dlouhým během. A teprve potom snídaně. Desítka finalistek Miss aerobik dostala během třídenního soustředění v Anenských slatinných lázních pořádně do těla.

Náročné cvičební sestavy pro ně přichystal David Huf i Yemi A.D. Jenže Miss aerobik se nemůže pyšnit pouze vysportovaným tělem. A tak dívky absolvovaly s moderátorem Petrem Salavou i přípravu na pohovor s osobnostmi, přednášku o etiketě i konzultaci o zdravé výživě. „Myslím, že tenhle ročník je hodně silný. Sám jsem zvědav, která dívka nakonec v zářijovém finále zvítězí,“ řekl po konci soustředění spokojený Yemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.