Kateřina Průšová - Flirt s milionářem! A manžel jen koukal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Průšová - Flirt s milionářem! A manžel jen koukal!

Kateřina Konvalinka Průšová se tulila k milionáři Michalu Červínovi.
Kateřina Konvalinka Průšová se tulila k milionáři Michalu Červínovi. (Aha! – David Kundrát)

OSTRAVA – Modelka Kateřina Konvalinka Průšová (25) si »užívala« s milionářem Michalem Červínem (38) z »novácké« reality show Vem si mě! Přitom už doma jednoho pracháče má – manžela Vladimíra Konvalinku (32), který jejímu řádění jen nevěřícně přihlížel.

Modelka Kateřina Konvalinka Průšová (25) si »užívala« s milionářem Michalem Červínem (38) z »novácké« reality show Vem si mě! Přitom už doma jednoho pracháče má – manžela Vladimíra Konvalinku (32), který jejímu řádění jen nevěřícně přihlížel...

To Katce o víkendu v ostravské nově otevřené Caffeterii vůbec nevadilo, k Červínovi se tulila a on její náklonnost opětoval. Když už není se svou milenkou Lenkou Čtvrtňovou, která se pohybovala v oblasti erotického byznysu, nemusel se ostýchat a mít zbytečné výčitky svědomí. To missky Zuzana Jandová a Kateřina Sokolová se ani na vteřinu nehnuly od svých partnerů. A to přitom bohatých chlapců z party Scuderia boys, kteří se pyšní několika ferarri, bylo v baru hned několik desítek. U Sokolové už to pomalu vypadá na vdavky, a tak není důvod, aby se otáčela po jiných chlapech. A Zuzana Jandová sice není s Albáncem Agem Simitčimem nijak dlouho, přesto si ji trpaslíček, který je skoro o dvě hlavy menší než ona, střežil a pronásledoval ji na každém kroku. Společně v Caffeterii oslavili její dvaadvacáté narozeniny. Dárek dostala opravdu velkolepý – dort v podobě dvou obrovských prsou, který jí předal Zdeněk Podhůrský.

Na baru pak Zuzaně zatancoval Yemi, jenž do Ostravy přijel s obrovským tříhodinovým zpožděním. „Šílené nehody na dálnici, uzavírky a ten strašný déšť, byla to nejhorší cesta, jakou jsem zažil,“ svěřil se Aha! tanečník, po kterém dost pokukoval mladý Bartoška. Janek ho ale »zneužil« jen jako parťáka pro tanec.

Celý večer moderovala Zuzana Belohorcová, jejíž přítel Vlasta Hájek otevřel první kavárnu v Praze už před několika lety.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.