Halina Pawlowská - Je závislá na repelentu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Halina Pawlowská - Je závislá na repelentu

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Moderátorka Halina Pawlowská (54) má panickou hrůzu z klíšťat. Její fobie je dokonce tak silná, že s sebou neustále nosí repelent, kterým se dokola maže. Důvod?

Moderátorka Halina Pawlowská (54) má panickou hrůzu z klíšťat. Její fobie je dokonce tak silná, že s sebou neustále nosí repelent, kterým se dokola maže. Důvod? Poté, co jí v patnácti letech zemřel bratranec na boreliózu, bojí se ochrnutí a následné bolestivé smrti!

Pohled na umírajícího bratrance se vryl Pawlowské hluboko do paměti. Ještě dnes, když si na to vzpomene, třese se jí hlas. „Nerada na to vzpomínám. V patnácti letech mého bratrance kouslo klíště, po čemž zemřel. A jelikož tehdy neuměli diagnostikovat boreliózu, tak ochrnul. Umřel na rozpad míchy po napadení hmyzem. Takže když vidím absolutně nedotčenou přírodu, tak trnu hrůzou. „Jsem trošku šílenec. Mám v kabelce neustále repelent,“ vzpomněla si na hrůzný zážitek Pawlowská, která při pomyšlení na to, co by jí mohlo jedno klíště způsobit, dostává hysterické záchvaty.

22.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.