Tajemství Michala Davida: Milenku (16 let) nutil k potratu! Za deset tisíc korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tajemství Michala Davida: Milenku (16 let) nutil k potratu! Za deset tisíc korun!

Michal David to v mládí s večírky trochu přepískl, mezi následky se dá počítat i jeho syn Petr. Jeho maminku kdysi nutil k potratu...
Michal David to v mládí s večírky trochu přepískl, mezi následky se dá počítat i jeho syn Petr. Jeho maminku kdysi nutil k potratu... (Dalibor Puchta)

PRAHA – Hitmaker Michal David (49) sice už není dítě mejdanů, ale za sebou má pořádně pestrou minulost! Když se stal v osmdesátých letech slavným, přepískl to s užíváním života. A jeho úlety by vydaly na celou knihu – sex se sotva zletilými holkami, nechtěný syn, kterého se hodlal za deset tisíc zbavit, popírání otcovství nebo pokus o podplácení soudců. A to není zdaleka všechno!

Hitmaker Michal David (49) sice už není dítě mejdanů, ale za sebou má pořádně pestrou minulost! Když se stal v osmdesátých letech slavným, přepískl to s užíváním života. A jeho úlety by vydaly na celou knihu – sex se sotva zletilými holkami, nechtěný syn, kterého se hodlal za deset tisíc zbavit, popírání otcovství nebo pokus o podplácení soudců. A to není zdaleka všechno!

Tyto informace alespoň vyplývají z dobových pramenů, které má deník Aha! k dispozici. Svědkové z dávných časů vypovídají o nepravostech nadějného zpěváka a skladatele, kterému sice ležela u nohou celá republika, on se ale začal víc než hudbě věnovat neřestem.

A hlavně holkám! Ty, jak dnes tvrdí, přehraboval hráběmi. S jednou, Martinou V. (dnes 43 let), ale udržoval několikaměsíční vztah. „Martina se s Michalem seznámila koncem roku 1981 v restauraci Na Valdeku v Praze 2. Po krátké známosti s ním ve svých šestnácti letech přišla do jiného stavu. 23. července se jí narodil syn Petr. Michal David ho ale odmítl uznat za syna a neplatil na něj ani výživné,“ vzpomínala matka Martiny Eliška Svobodová.

„V jedenadvaceti letech jsem se necítil být na otcovství připraven,“ připouští dnes Michal David, který pořádal bujaré večírky plné alkoholu a dalších »zpestření«... Asi i proto se snažil uplatit milenku deseti tisíci korunami, aby šla na potrat. Vždyť kariéru měl skvěle rozjetou a dítě se mu do jeho image mladého zpěváka bez závazků nehodilo!

Martina potrat odmítla. Naopak, zpěváka zažalovala o uznání otcovství a pro neplacení výživného. Jenže. Zpěvák se podle zprávy z roku 1984 odmítl podrobit krevní zkoušce a k jednáním soudu se vyjma jednoho případu vůbec nedostavoval. Nebylo mu to však nic platné, soud z něj po dva roky trvajícím rozhodování udělal oficiálně otce a na výživném musel zaplatit tehdy astronomickou částku dvacet tisíc korun. A nepomohlo mu ani to, že se podle dokumentů snažil podplatit i soudce! Sám David se zatím k tvrzením z dokumentů nemohl vyjádřit, protože včera nezvedal telefon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.