Matásek je slaboch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Matásek je slaboch

Filip Blažek bude šéfovat Aeroklubu jako Pavel Kučera.
Filip Blažek bude šéfovat Aeroklubu jako Pavel Kučera. (: Dalibor PUCHTA, Martin PEKÁREK)

PRAHA – „Hraji personálního ředitele Karla, což je dost nesympatická postava. Jsem slaboch. Neumím řešit pracovní ani soukromé situace,“ říká o své postavě v novém seriálu Letiště David Matásek (37).

„Hraji personálního ředitele Karla, což je dost nesympatická postava. Jsem slaboch. Neumím řešit pracovní ani soukromé situace,“ říká o své postavě v novém seriálu Letiště David Matásek (37).

„S Karlem se moc neztotožňuji. Já bych takhle v životě nepostupoval. Po přečtení prvních čtyř dílů jsem ale věděl, že ho chci hrát,“ přiznal deníku Aha! David Matásek. Natáčení nového seriálu Letiště, který budeme moci sledovat na televizi Prima od podzimu, je už v plném proudu. Mezi hlavními postavami uvidíme mimi Davida Matáska i Zuzanu Bydžovskou, Annu Šiškovou, Filipa Blažka, Vladimíra Kratinu, Lumíra Olšovského, Zuzanu Norisovou či Boba Klepla.

„Nyní natáčím první záběry, ve kterých se mnou uvidíte Zuzanu Norisovou, kterou budu v seriálu protekčně upřednostňovat. Odlišné názory budu mít s Annou Šiškovou a s Davidem Matáskem,“ prozradil seriálový ředitel letiště Bob Klepl alias Roman Fíla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.