Naďa Urbánková (70): Obě prsa jí uřízli, ale... Strašlivé zhoršení - Bojuje o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Naďa Urbánková (70): Obě prsa jí uřízli, ale... Strašlivé zhoršení - Bojuje o život!

 (Marie Votatová)

PRAHA – Zpěvačka Naďa Urbánková (70) se po operaci, při které jí byla kvůli postupující rakovině amputována obě ňadra, musí utkat s nemocí o holé přežití! Ve středu večer, den po zákroku, se podle důvěryhodných informací její stav zhoršil natolik, že musela být převezena na jednotku intenzivní péče a její nejbližší se začali obracet s prosbou o pomoc k nebesům.


Zhroucená dcera: Už nezbývá, než se modlit!

..

„Maminka je na tom strašně špatně. Objevily se u ní pooperační potíže, dostala vysoké horečky a mám strach, že i když je silná, tenhle boj nezvládne. Nesmí mi umřít!“ plakala přátelům na rameni její dcera Jana Fabiánová. Zhoršení zdravotního stavu je u pacientek po podobném radikálním zákroku takřka pravidlem. Amputace prsou je pro tělo takový nejen hormonální šok, že se začne bránit a lékaři někdy jen s vypětím všech sil zabrání nejhoršímu.

Podle některých informací se dokonce zpěvačce a herečce (zahrála si například ve filmech Skřivánci na niti nebo v oscarových Ostře sledovaných vlacích) po operaci zvětšily mízní uzliny. Urbánková si přitom při přiznání nádorového onemocnění pochvalovala, že rakovina naštěstí uzliny nezasáhla. Kliknutím zvětšete„Modlím se za mámu, nic jiného se teď nedá dělat,“ řekla prý její dcera Fabiánová své důvěrné přítelkyni. S veřejností však svůj strach o život maminky nechce patrně sdílet, a tak potíže Nadi Urbánkové zlehčuje. „To si někdo vymýšlí. Mamince je dobře, jsem u ní denně, tak to vím jistě,“ napsala nám v esemesce.

Avšak už jen rychlost, s jakou zpěvačka topící se v desetimilionových dluzích po nevydařeném manželství a podnikání s Čechošvýcarem Josefem Havlíkem podstoupila zákrok, je zarážející. V podobných případech totiž většinou nejdřív pacientky absolvují chemoterapii, která postup rakoviny zastaví, a pak jim teprve lékaři odeberou postižené tkáně. U paní Nadi zvolili opačný přístup, což může nasvědčovat tomu, že se v poslední chvíli snaží poprat s nelítostně postupujícím soupeřem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.