Vilhelmová a Lavroněnko - S Kajínkem se viděli přes mříže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vilhelmová a Lavroněnko - S Kajínkem se viděli přes mříže!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Ruský herec Konstantin Lavroňenko (48) a česká hvězda Tatiana Vilhelmová (30) se tváří v tvář setkali s Jiřím Kajínkem! Oba umělci totiž představují hlavní role ve filmu, který bude osudy neslavnějšího českého vězně zpracovávat!

Ruský herec Konstantin Lavroňenko (48) a česká hvězda Tatiana Vilhelmová (30) se tváří v tvář setkali s Jiřím Kajínkem! Oba umělci totiž představují hlavní role ve filmu, který bude osudy neslavnějšího českého vězně zpracovávat!

Návštěva herců připravovaného thrilleru proběhla ve vězení v Karviné, kam byl Jiří Kajínek převezen v loňském roce. Setkání přes kovové mříže trvalo asi čtyřicet minut a bylo podle režiséra filmu Petra Jákla plné emocí. „To, jak se Jiří Kajínek dívá, jak se chová, jaké ovzduší kolem něj panuje, jaký pocit vzbuzuje, bylo pro mě hodně důležité. Hodně mi to pomůže roli uchopit. Stejně jako opravdové prostředí přísně střežené věznice pro doživotní vězně,“ popsal zážitek ze setkání Lavroněnko.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.