Brutální útok na Michaela Jacksona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brutální útok na Michaela Jacksona!

Michael Jackson a jeho dvojitý problém
Michael Jackson a jeho dvojitý problém

LONDÝN – Michael Jackson má další problém. A hned dvojitý!

Poté, co se Michael Jacskon porpal s mnohými problémy na cestě ke koncertu vyvstal další a to největší. Vyšlo najevo, že prostor u londýnské O2 arény zvaný IndigO2, kde chtěl Jackson uspořádat afterparty, si už několik měsíců před ním zabrali bratři Cranstounové.

Ti totiž hodlají v den Jacksonova koncertu uspořádat v tomto prostoru koncert své skupiny The Dualers a nechtějí ani slyšet o tom, že by měli velikánovi popmusic ustoupit. „To jsou ti Američané. Přijdou jen tak a myslí si, že můžou všechno. Jenže my jsme si to zabrali dřív!“ rozčiluje se jeden z bratrů. „Nemůžeme to našim fanouškům udělat, abychom změnili jen tak ze dne na den místo konání akce,“ kroutí hlavou Tyber Cranstoun.

Jak boj dopadne? Jacksonovi muži přesvědčují bratry Cranstounovi, aby zkrátili svoje vystoupení na hodinu a půl a mohlo se IndigO2 připravit pro Jacksonovu afterparty.

Foto ara

(eve)

19.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.