Jak Felix balil Dádu: Půl roku odolávala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jak Felix balil Dádu: Půl roku odolávala!

Svatba se konala jen pár dnů po Felixově rozvodu s jeho první manželkou a Dáda již čekala Felixe juniora.
Svatba se konala jen pár dnů po Felixově rozvodu s jeho první manželkou a Dáda již čekala Felixe juniora. (z knihy Fenomén Dáda)

PRAHA – Monografie jedné z nejznámějších českých hereček Dagmar Patrasové (53) »Fenomén Dáda« odkrývá mnohá zákoutí její minulosti! Miláček dětských srdcí a její manžel, saxofonista Felix Slováček (66) vzpomínají, jak se kdysi poznali. „Byla to skoro láska na první pohled. Jen jí předcházelo Felixovo půlroční nadbíhání,“ směje se dnes Dáda.


Fenomén Dáda - 2.díl

> Pak k ní přišel na večírek a už zůstal...

Seznámení Patrasové a Slováčka zní jako příběh z červené knihovny. Strávili spolu první noc a už zůstali navždy spolu. V dobrém i ve zlém. A jak to bylo? Vše zinscenoval Slováček.

Kliknutím zvětšete„Felix oslovil naši společnou známou s tím, jestli by se mě nechtěla zeptat, zda bych nebyla proti… Půl roku jsem nechtěla ani slyšet ani vidět. A pak jsme se sešli na jednom večírku v mém bytě, kam ho kvůli mě pozvala moje kamarádka a kolegyně ze Semaforu Zuzana Burianová. Říkala, že to je fajn kluk, ale já jí to moc nevěřila. Pro mě to byl ten od Gotta. Celý večer jsme si povídali jenom spolu a už jsme se neopustili,“ vzpomíná hvězda Kliknutím zvětšetelegendárních seriálů Arabela nebo Návštěvníci s tím, že to s ní její choť neměl vůbec jednoduché.

„Léta jsem ho znala vlastně jen z televize a měla jsem dojem, že je to nafoukaný, protivný chlap. Nelíbil se mi. Poprvé mě odzbrojil, když se na večírku začal probírat mými deskami s vážnou muzikou. Kliknutím zvětšetePak se vrhnul na stůl s občerstvením a já se přistihla, jak na něj zírám s otevřenou pusou. Takhle chutnalo tatínkovi. Vyluxoval naprosto všechno, ostatní hosté si ani nezobli. Ta jeho přirozenost a bezprostřednost mi byla hrozně sympatická, začal se mi líbit… A od té chvíle jsme spolu,“ popisuje Felixovo svádění Patrasová.

A jak vzpomíná na seznámení s manželkou fenomenální dechový virtuos? Podobně, jenže i s pikantními detaily. „Vypil jsem a snědl tam úplně všechno, co tam bylo, a usnul. Když jsem se ráno probudil, zažil jsem opilcovo ráno a vůbec jsem nevěděl, kde jsem. Otočil jsem se doleva a uviděl tam takové zkroucené černé klubíčko jako by tam leželo koťátko. Tak jsem to klubíčko rozbalil a v podstatě jsem od té doby z toho bytečku jedna plus nic neodešel,“ dodává Felix...

V příštím díle čtěte: Jak se do Dády zamiloval jeden světoznámý herec!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.