Lichtenberg jde do boje proti Janečkovi! Už je připravená žaloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lichtenberg jde do boje proti Janečkovi! Už je připravená žaloba!

F. Janeček
F. Janeček (– Dalibor Puchta)

PRAHA – František Janeček (64) a producenti muzikálu Děti ráje asi půjdou k soudu! Producent konkurenčního muzikálu Je třeba zabít Davida a kamarád Michala Davida (48) Oldřich Lichtenberg je připravený jít do boje.

„Pan Janeček a jistě i pánové Běloušek s Mrázem určitě vědí, že žádný muzikál Děti ráje s písněmi Bartáka a Davida udělat nesmí a nemůžou. Budouli v té činnosti pokračovat, podá advokátní kancelář Rowan Legal žalobu a požádá o předběžné opatření, které přípravy a realizaci projektu zastaví,“ oznámil Aha! Lichtenberg.Právě Rowan Legal zastupuje Michala Davida v záležitosti, kdy se o jeho písně hádají dvě různé strany. „Advokátní kancelář je připravená v momentě, kdy protistrana učiní jakýkoli krok s užitím jména Michala Davida a zapracováním jeho písní v autorství nebo spoluautorství, okamžitě zpochybnit a učinit právní kroky včetně předběžného opatření u soudu,“ dodal Lichtenberg.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.