Miss Zuzana Jandová po vážné gynekologické operaci: Mám nesnesitelné bolesti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miss Zuzana Jandová po vážné gynekologické operaci: Mám nesnesitelné bolesti

Zuzana Jandová je po operaci a užívá řadu léků!
Zuzana Jandová je po operaci a užívá řadu léků! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Úřadující Miss ČR Zuzanu Jandovou (21) přinutily vleklé zdravotní potíže absolvovat vážnou operaci! Na nohou ji teď drží jen silné prášky proti bolesti! „Jsem na prášcích, úplně mimo. Ta bolest je nesnesitelná,“ prozradila deníku Aha! Jandová.


Na nohou mě drží jen prášky!

O potížích a příčinách gynekologické operace však hovořit nechce.

„Zrovna teď si připadám jako zdrogovaná. Mám teprve týden po operaci, takže bych měla ještě hodně odpočívat. Co jsem podstoupila? Je to příliš intimní a soukromé, ráda bych si to nechala pro sebe,“ přiznala Zuzana. „Pracovní aktivity jdou stranou. Soustředím se hlavně na své zdraví. Jsem hodně nemocná...“ dodává ustaraná Jandová, která do budoucna plánuje práci v zahraničí, ale zatím potřebuje hlavně hodně odpočívat. „Určitě bude co nejdřív dovolená a sluníčko, potřebuji relax,“ přiznává.

A přestože s dlouholetým přítelem Tomášem Koběrským se rozešla, nepojede sama. „Je to příliš čerstvé, raději bych se k novému muži nevyjadřovala,“ říká tajemně kráska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.