Susan Boyle převálcovala konkurenci - Pak se vrhla na porotce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Susan Boyle převálcovala konkurenci - Pak se vrhla na porotce...

Susan Boyle
Susan Boyle  (ITV)

LONDÝN – Pravděpodobnost, že neuspěje, byla asi stejná jako srážka Země s meteoritem. Favoritka soutěže »Británie má talent«, skotská vesničanka s andělským hlasem Susan Boyle (48) ani tentokrát na cestě k hvězdné kariéře neškobrtla a s jasnou převahou postoupila do finále. Pomohla jí k tomu píseň z muzikálu Cats Memory.

Její výkon byl odměněn ovacemi vestoje. Máli Susan zlato v hrdle, pak jsou její nervy jistě z ocele. Na dotaz, jak se vyrovnávala s obrovským tlakem, odpověděla prostě: „Jaký tlak? Dnes večer to bylo opravdu dobré. Užívala jsem si každou sekundu.“ Z míry ji vyvedlo, až když se dozvěděla, že vyhrála divácké hlasování. Nejprve chtěla s otevřenou pusou zmateně opustit pódium. Pak se ale vrátila. „Piersi, brouku,“ zašvitořila směrem k jednomu z porotců Piersi Morganovi a při tom si dala laškovně ruce v bok. Ten jí odpověděl: „Susan, jste nádherný talent. A dnes jste vypadala absolutně skvěle.“ Vlasatého andílka, jak Susan přezdívají britská média, do finále možná doprovodí i vitální tančící penzista Fred Bowers (73), který porotu i diváky šokoval, když předvedl breakdance. Problémy ho ale asi čekají se sociálními pracovníky. Staříkovi totiž úřady poskytly auto poté, co tvrdil, že má jednu nohu chromou.

I přes úžasný výkon Freda, který si k penzi přivydělává tím, že tančí pětkrát týdně v baru, zůstává nejnebezpečnějším konkurentem Susan 11letý zpěvák Aidan Davis.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.