Žilková píše Krainové: Adoptuj mou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková píše Krainové: Adoptuj mou dceru!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát a Martin Hykl)

PRAHA – V showbyznysu se rozhořela další válka! Začalo to tím, že se Agáta Hanychová (24) pohádala a málem i poplivala s jinou modelkou, Simonou Krainovou (36). Ta se nechala slyšet, že Agáta je nevychovaná a rodiče by ji neměli pouštět z domu.

Válka mezi Hanychovou a Krainovou

A to, jako každou správnou mámu, nadzvedlo herečku Veroniku Žilkovou (47), která okamžitě vyrazila do boje v barvách své dcery Agáty. „Byla bych ráda, kdyby Krainová přestala kritizovat něco, čemu sama vůbec nerozumí, to znamená výchovu dětí,“ vzkázala Žilková bezdětné modelce...

Žilkové, která si kromě čtyř svých dětí a tří potomků manžela Martina Stropnického vzala do pěstounské péče ještě další dvě děti, prý nikdo nemusí radit, jak vychovávat. Krainová by si podle ní měla zamést před vlastním prahem. „Chlubí se, že se ve skoro čtyřiceti letech učí vařit. U nás to všechny děti umí od patnácti. V jejím věku jsem už měla několik dětí, a nikdy bych neměla drzost kritizovat někoho za něco tak těžkého, jako je výchova,“ zlobí se Žiková.

Krainové prostřednictvím Aha! napsala otevřený dopis. V něm reaguje na potyčku, která se mezi Krainovou a Agátou nedávno odehrála. Simona nechala hereččinu dceru vyvést ochrankou z klubu Sasazu, jehož je tváří. Obě krásky se už dlouho nemusejí kvůli současnému příteli Krainové, hokejistovi Jiřímu Hudlerovi, exmilenci Agáty. A jak zní Veroničin lehce jízlivý dopis? A vezme si Simona Krainová hereččina slova k srdci, nebo proti Agátě vypálí další salvu?

Celá výzva jen v Aha!

Milá Simono,

jsem moc ráda, že ti tak moc leží na srdci výchova mé dcery Agáty. Nechceš, aby pila alkohol, a tak jí zakážeš nalévat. Nechceš, aby se po nocích toulala, tak ji vyvádíš z pochybných podniků a posíláš ji včas spát. A pochybný podnik to být musí, když tam svalnatá ochranka holky nechrání, ale pere se s nimi. Když máš takovou starost o její výchovu, nechceš ji adoptovat? Doporučuji ale adopci na dálku. Kdyby ti mladá holka v noční košili běhala po bytě v Detroitu, a vařila by za tebe Jirkovi řízky se salátem, které zatím neumíš, nedělalo by to dobrotu.

Tak pa a ještě jednou díky! Matka Agáty

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.