Hanychová vzkazuje Krainové: Zmlátím tě a poplivu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová vzkazuje Krainové: Zmlátím tě a poplivu!

Krainová: Dej se dokupy! Hanychová: Jsi stará!
Krainová: Dej se dokupy! Hanychová: Jsi stará!  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Válka modelek pokračuje. Simona Kranová (36) nechala večírkovou královnu Agátu Hanychovou (24) vyhodit z klubu. A bylo!


„Co se týče této slečny, už jsem udělal opatření, aby tento klub byl pro ni zavřený. Obávám se, že se neumí chovat, pokud ji nevychovali rodiče, tak by ji neměli pouštět na veřejnost. Už několikrát mě napadla fyzicky i nevybíravými slovy,“ řekla na včerejším druhém ročníku předání cen Česká Hvězda 2009 v pražském klubu SaSaZu do kamery Blesk.cz Krainová.

„Několikrát vyhrožovala, že mě zmlátí, že mě poplive...,“ pokračovala Simona, která žije s útočníkem Detroit Red Wings Jiřím Hudlerem (26). A právě tady je možná zakopaný pes. S Hudlerem totiž v minulosti chodila i Hanychová.

Že jde o mladého hokejistu, nepřímo potvrzuje i samotná Krainová. „Nedávno volala Jirkovi a plakala do telefonu, že ho chce zpátky. Doufám, že ji potká skutečná láska. Shodí pár kil, které má navíc, a začne se chovat jinak.“

A co na to živočišná Agáta? „Co proti mě má? Nevím, asi věk,“ chichotala se zákeřně. A to jí Simona nedarovala: „Agátko, dej se dokupy konečně, nebuď tak trapná!“ vzkázala jí.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.