Muzikanti Prachař a Dyk - Rozmlátili, co mohli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Muzikanti Prachař a Dyk - Rozmlátili, co mohli!

Pod rukou Nightworků Prachaře (vlevo) a Dyka zařvalo i velké množství paintballových míčků.
Pod rukou Nightworků Prachaře (vlevo) a Dyka zařvalo i velké množství paintballových míčků. (Tomáš Martínek)

PRAHA (lc) – Přehnanou agresivitou zřejmě trpí členové kapely Nightwork Jakub Prachař (25) a Vojta Dyk (23). Jak jinak si vysvětlit jejich návštěvu ve speciálním areálu, kde během několika hodin rozmlátili, co mohli.

Přehnanou agresivitou zřejmě trpí členové kapely Nightwork Jakub Prachař (25) a Vojta Dyk (23). Jak jinak si vysvětlit jejich návštěvu ve speciálním areálu, kde během několika hodin rozmlátili, co mohli...

Zcela zdemolovali dvě auta, několik desítek kusů nádobí a zahráli si i paintball. Při něm stříleli na živý terč, na nějž je možné nalepit i hlavu toho, koho zrovna nemáte v lásce. Tuto možnost ale ponechali Dyk s Prachařem ladem. Za svou destrukci si mladíci pěkně provětrali peněženky. Podobná »relaxace« ve dvou přijde na 14 tisíc korun. A co přijde příště? Firma nabízí například i simulaci znásilnění, únosu, nebo uvěznění v harému.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.