Romana Jákl Vítová - To je ale kůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Romana Jákl Vítová - To je ale kůže!

Romaně Jákl Vítové to v luxusním modelu moc slušelo.
Romaně Jákl Vítové to v luxusním modelu moc slušelo. (I.A.M.)

PRAHA – »Primácká« rosnička Romana Jákl Vítová (31) se vrhla na modeling! Stala se totiž tváří módní značky I.A.M., což jsou iniciály české návrhářky Ivany A. Mentlové.

»Primácká« rosnička Romana Jákl Vítová (31) se vrhla na modeling! Stala se totiž tváří módní značky I.A.M., což jsou iniciály české návrhářky Ivany A. Mentlové.

„Trendy a převážně kožené a kožešinové modely mají v limitovaných edicích a mně se tahle móda prostě moc líbí. Vybírám si, ale tuhle spolupráci jsem nemohla odmítnout,“ krčí rameny půvabná sexbomba Vítová, která na fotce pořízené v butiku módní značky v pražské Pařížské ulici ukázala jasné přednosti svého hrudního koše. „Působím i v zahraničí, a tak jsem chtěla tvář, která zaujme i tam. Romana připomíná Evu Herzigovou nebo Danielu Peštovou, má dokonalé míry modelky, navíc se u ní pojí krása vnější s tou vnitřní,“ chválí svou modelku Mentlová, která žije střídavě v Praze a Istanbulu a kromě vlastní kolekce šije například i pro Hugo Bosse a další světoznámé značky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.