Těhotná Jákl Vítová: Tajnosti kvůli komplikacím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Jákl Vítová: Tajnosti kvůli komplikacím?

Svým prvním těhotenstvím se Romana ráda chlubila, takto se nechala fotit v sedmém měsíci. Teď je na informace skoupá...
Svým prvním těhotenstvím se Romana ráda chlubila, takto se nechala fotit v sedmém měsíci. Teď je na informace skoupá... ( Aha! – Matin Hykl, Karel Kopáč, Daniel Černovský)

Moderátorka Romana Jákl Vítová (33) je v pátém měsíci těhotenství!

Ale zatímco v případě téměř tříleté dcery Sofie spolu s manželem Petrem Jáklem (37) šťastnou novinu s radostí vypustili do světa, okolnosti druhého těhotenství úzkostlivě tají. A mají k tomu pádné důvody!

„Ano, je to pravda, jsem v pátém měsíci těhotenství. Ale vnímáme to jako intimní záležitost, proto jsme to s manželem nikde neřekli,“ potvrdila po dlouhém váhání informaci deníku Aha! Vítová, která pilně navštěvuje porodnickou kliniku v PrazePodolí. „Pohlaví miminka zatím neznáme. Vytouženou holčičku už máme, takže je to úplně jedno, beru kluka i holku. Už jsme se bavili i o jménech, pár jich padlo, ale na to je ještě brzy,“ dodala někdejší rosnička televize Prima, která se na druhé dítě těší.

Podle našich informací však Romaně lehce kalí radost drobné zdravotní komplikace, které její těhotenství provázejí. Právě kvůli nim prý Romana s Petrem zatím informaci o druhém dítěti nesdělovali. „Netroubili to do světa, protože má jisté potíže. Dítě je ale naštěstí zdravé,“ prozradil zdroj deníku Aha!. Kvůli hladkému průběhu těhotenství proto Romana omezila veškeré své pracovní závazky na minimum.

Přečtěte si
winterfreshka
28. 1. 2011 • 13:09

Nevybleje na rovinu a neběží za Vámi,už jsou v tom komplikace a bůh ví co

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.