Romana Jákl Vítová: Tahle misska je moje krevní skupina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Romana Jákl Vítová: Tahle misska je moje krevní skupina!

Romana Jákl Vítová (vlevo) si s misskou Zuzanou Jandovou padly pořádně do oka.
Romana Jákl Vítová (vlevo) si s misskou Zuzanou Jandovou padly pořádně do oka. (: ara)

PRAHA – Televizní rosnička Romana Jákl Vítová (31) je sice šťastná maminka téměř roční Sofinky, její dcera jí ale zároveň znemožňuje společenský život! Kvůli starostem a péči o dceru se totiž Romana nestíhá stýkat se svými přáteli, včetně úřadující Miss ČR Zuzany Jandové (21)!


„Zuzka je pohodová a příjemná holka. Je krásná navenek i uvnitř. Viděly jsme se zatím jen párkrát, ale už jsem prostě poznala, že je to moje krevní skupina. Škoda, že se nemůžeme potkat častěji, jenže kvůli dceři Sofince nejsem příliš často ani se svými dlouholetými přáteli. Nedá se nic dělat, děťátko má přednost,“ krčí rameny půvabná rosnička a zdá se, že náklonnost panuje i z druhé strany. Nejdéle úřadující vítězka Miss ČR v dějinách soutěže má podobné pocity. A to přesto, že by mezi oběma dívkami mohla být rivalita. Vždyť Vítová by svou vizáží mohla hravě strčit do kapsy většinu finalistek obou českých soutěží krásy. Figuru si udržuje hlavně díky dceři. „Naučila se chodit, a tak za ní pořád běhám a nemám čas mlsat,“ směje se sexbomba.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.