Citlivá Romana Jákl Vítová: Po smrti Vladimíra Dlouhého kolabovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Citlivá Romana Jákl Vítová: Po smrti Vladimíra Dlouhého kolabovala!

Na filmpárty k filmu Kajínek vždy Romana Jákl Vítová svého manžela ochotně doprovázela. Teď ji ale přemohl smutek.
Na filmpárty k filmu Kajínek vždy Romana Jákl Vítová svého manžela ochotně doprovázela. Teď ji ale přemohl smutek.

Moderátorka a bývalá rosnička Romana Jákl Vítová neunesla smrt Vladimíra Dlouhého, s nímž si vytvořila vztah při natáčení filmu Kájínek. Uzavřela se, nemohla jít mezi lidi. Po dlouhé době ji musel zastoupit ve společnosti manžel Petr Jákl.

„Není jí dobře, mění se tlak, tak jsem tu i za ni,“ omluvil nepřítomnost své manželky Romany Petr Jákl na filmpárty k filmu Kajínek, který přijde do kin už za pár týdnů. Podle všeho není na vině Romanině slabosti jen migréna, ale také smrt herce Vladimíra Dlouhého, s nímž se více poznala právě během natáčení tohoto filmu.

„Potkali se na place, zapovídali se a prostě si padli do oka. Navíc Romča si takové věci bere hodně osobně,“ potvrdil nepřímo Jákl, že na křehké duši Romany Vítové tragická událost zanechala šrám. Nikdo až do poslední chvíle netušil, jak moc je zdravotní stav herce vážný.

Ve společnosti se poprvé po dramatickém rozchodu ukázala i Iveta Lutovská a na módní přehlídce v sexy koženém oblečení Belstaff zářily i Aneta Vignerová nebo Eliška Bučková.

Foto

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.