Rosničky Váchová, Pletánková a Vítová se bouří - Prima nás zradila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rosničky Váchová, Pletánková a Vítová se bouří - Prima nás zradila!

Romana Jákl Vítová
Romana Jákl Vítová (Aha! – Marek Pátek)

Sto osmdesát tisíc diváků denně – tak žalostnou sledovanost měla poslední rok »primácká« relace o počasí. I proto se ji rozhodla Prima zrušit (deník Aha! informoval). Způsob, jakým se to Romana Jákl Vítová (32), Tina Pletánková (40) a Lucie Váchová (25) dozvěděly, je ale rozčílil. „Je smutné, že to oznámili dřív novinářům než nám,“ čertí se kráska Váchová.

Sto osmdesát tisíc diváků denně – tak žalostnou sledovanost měla poslední rok »primácká« relace o počasí. I proto se ji rozhodla Prima zrušit. Způsob, jakým se to Romana Jákl Vítová (32), Tina Pletánková (40) a Lucie Váchová (25) dozvěděly, je ale rozčílil. „Je smutné, že to oznámili dřív novinářům než nám,“ čertí se kráska Váchová.

„Je pravda, že nám již začátkem března naznačili, že relaci možná čeká konec, ale doteď nešlo o nic oficiálního. Asi by se ale slušelo, abychom se definitivní rozhodnutí dozvěděly přímo od Primy, a ne od deníku Aha!“ reagovala dál Váchová.

Mluvčí Primy Jana Kocová nám totiž potvrdila, že krásky nahradí informační grafika, plánky a mapy. Rosničky překvapuje, že měly skoro dvousettisícovou sledovanost. „Protože pořad šel krátce po začátku zpráv na Nově, vtipkovaly jsme, jestli má vůbec cenu dělat počasí pro ty tři diváky,“ smějí se moderátorky. V televizi jim už asi pšenka nepokvete. Minimálně na Nově ne. Odmítá se jich totiž ujmout. „Máme vlastní rosničky,“ reagovala mluvčí Novy Michaela Fričová.

Co teď budou dělat

Romana Jákl Vítová (32)
Poslední dva roky se převážně věnuje rodině a dceři Sofii, jen moderuje společenské akce. Čeká ji i focení kampaně luxusní značky návrhářky Ivany Mentlové.

Tina Pletánková (40)
Téměř rok moderuje talk show Na plovárnu bez plavek na TV Public. Moderuje společenské akce. Dvanáct let vede agenturu zabývající se přípravou klientů na televizní vystoupení.

Lucie Váchová (25)
Bude mít víc času na studium. Letos ji čekají státnice na politologii, za rok na právech. Dál bude moderovat a »chodit přehlídky«. Za rok má v plánu také otěhotnět a být maminkou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.