Adamec se obul do Novy a... Sporťačka Adamcová končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamec se obul do Novy a... Sporťačka Adamcová končí!

 (Showpix.cz)

PRAHA – Už je to tady! Sexy sporťačka Jana Adamcová (37) končí s moderováním Sportovních novin na Nově a zůstává doma s dětmi! Před pár týdny se její manžel, jeden z našich nejlepších televizních režisérů Jiří Adamec (60) odvážil veřejně kritizovat Novu a kvůli živému zpívání odmítl režírovat TýTý.

A jak se zdá, vedení naší nejsledovanější televize si to nenechalo jen tak líbit a začalo se mstít jeho ženě. Ta se nakonec rozhodla po mateřské nenastoupit do práce a zůstat dál s dětmi doma. „Za současné situace a ne zrovna příznivé atmosféry se nyní do TV Nova vracet nechci. Rozhodla jsem se, že využiju možnosti podle § 196 zákoníku práce a zůstanu doma na takzvané rodičovské dovolené a budu se plně věnovat rodině a svým dětem Daníkovi a Jasmínce. Koncem minulého týdne jsem o tom písemně informovala personální oddělení TV Nova. Ředitel zpravodajství TV Nova mi oznámil, že mé rozhodnutí respektuje,“ potvrdila nám včera naše informace sama Jana Adamcová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.