Otvíračka nového baru - Kočkovi zase v ráži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otvíračka nového baru - Kočkovi zase v ráži!

Jan Kočka (uprostřed) se svými kamarády.
Jan Kočka (uprostřed) se svými kamarády. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Přátelé kolotočářského klanu Kočků se umějí, panečku, rozvášnit! Kvéry se tentokrát ale nevytahovaly, i když na pěsti málem došlo. Hosty nového koktejlového baru na pražských Vinohradech, mezi nimiž byli právě přátelé Jana Kočky, totiž musela v noci krotit ochranka!

Přátelé kolotočářského klanu Kočků se umějí, panečku, rozvášnit! Kvéry se tentokrát ale nevytahovaly, i když na pěsti málem došlo. Hosty nového koktejlového baru na pražských Vinohradech, mezi nimiž byli právě přátelé Jana Kočky, totiž musela v noci krotit ochranka! Ta zasahovala i u zraněné dcery moderátorky Violy Ottové (40), která si ošklivě poranila nohu!

Když jsme přicházely, Johanka upadla na cestě, má asi vyvrtnutý kotník. Celou dobu si to ledovala, a teď už na to nemůže ani došlápnout,“ prozradila Viola Ottová, která v poslední době omládla o dobrých deset let. S dcerou, kterou kvůli noze ochranka do auta vynesla, vypadaly spíše jako sestry.

To přátelé Jana Kočky si večer v luxusním baru užívali po svém. Zatímco Jan Kočka před půlnocí podnik opustil, partička jeho kamarádů zůstala na baru, kde došlo k několika ostrým výměnám názorů. Hochy, kteří byli docela v ráži, musela nakonec uklidnit ochranka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.