Přiznání! Daniel Hůlka a Monika Absolonová - Spali spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání! Daniel Hůlka a Monika Absolonová - Spali spolu!

Daniel Hůlka a Monika Absolonová
Daniel Hůlka a Monika Absolonová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Dan Hůlka (40) konečně kápl božskou a vyjádřil se ke vztahu se zpěvačkou Monikou Absolonovou (32)! Je opravdu muzikálová Kleopatra novou přítelkyní pána démonů, jak se spekuluje? Není! I když.

Dan Hůlka (40) konečně kápl božskou a vyjádřil se ke vztahu se zpěvačkou Monikou Absolonovou (32)! Je opravdu muzikálová Kleopatra novou přítelkyní pána démonů, jak se spekuluje? Není! I když... Nikdy s ní sice nechodil, nepopírá však, že by spolu měli intimní poměr. „To, že si občas na večírku dáme pusu nebo se obejmeme a strávíme spolu noc, přece hned nemusí znamenat vztah,“ řekl nám Hůlka. Z čehož vyplývá jediná věc – sex ano, ale trvalý vztah ne!

„Monika je moje velká kamarádka a kolegyně, je mi opravdu velice blízká, ale rozhodně spolu nechodíme,“ brání se jakémukoli vztahu Hůlka. Užít si a odkopnout? To je jeho krédo?

Záletníkovi Hůlkovi odolá málokterá sukně, po čtrnácti letech intenzivního přátelství by tedy bylo dosti zvláštní, kdyby mu jako jedna z mála nepodlehla i Absolonová. „Dejte už mi s tím pokoj, nechci o tom mluvit. Já chodím každý večer s jiným chlapem, no a co? To bych hned musela být od každého holka,“ řekla deníku Aha! Absolonová, která vážný vztah s pánem démonů také popřela. Známosti na jednu noc tak jsou zřejmě blízké nejen Hůlkovi, ale nebrání se jim ani Absolonová. Oba si prostě rádi nezávazně užívají, proč by se taky měli vyhýbat sexu, když jsou volní a nezadaní.

Dan Hůlka měl jen několik vážných vztahů a paradoxně vždy s tanečnicemi, jako by jimi byl posedlý. Možná i proto to s rozvedenou Monikou nedopadlo. Kdysi chodil s Lenkou Bílkovou a Adélou Šeďovou, později si dokonce vzal za ženu Libušku Vojtkovou, ani jejich manželství však nevydrželo.

22.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.