Žilková měla premiéru - Na herce padaly kulisy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Žilková měla premiéru - Na herce padaly kulisy!

Se Stropnickým Žilková oslavila rok od svatby.
Se Stropnickým Žilková oslavila rok od svatby. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Veronika Žilková (47) má důvod bouchnout šampaňské! Oslavila roční výročí svatby s Martinem Stropnickým, hojí se jí zlomená čelist a duchapřítomně zvládla i premiéru hry Divadelní komedie, když se uprostřed představení zčistajasna začaly bortit kulisy!

Herečka Veronika Žilková (47) má důvod bouchnout šampaňské! Oslavila roční výročí svatby s Martinem Stropnickým, hojí se jí zlomená čelist a duchapřítomně zvládla i premiéru hry Divadelní komedie, když se uprostřed představení zčistajasna začaly bortit kulisy!

Boční kulisu během představení srazila svým rozsochatým »spodkem« herečka Martina Hudečková. Když na ni papundeklová stěna začala padat, musela ji zezadu podpírat Žilková. Všem se hned vybavil zážitek, kdy na Ivu Janžurovou před lety spadla mnohem těžší kulisa v Národním divadle a málem ji přizabila.

Premiéru Divadelní komedie si nenechala ujít rodina Žilkové včetně Agáty Hanychové a Martina Stropnického, se kterým paní Veronika den předtím oslavila roční výročí svatby. „Jeli jsme stejně jako tehdy loďkou na místo činu do Troje do kaple i na víno Svaté Kláry. A tentokrát nám nepršelo! Pan Stropnický na rozdíl ode mě na výročí nezapomněl a koupil mi kytici,“ směje se Žilková.

Samotné představení pojednává o hercích zkoušejících novou hru. „Pro diváka je to vděčné téma, podívá se do zákulisí herců a poznává jejich manýry, hysterie, deprese a přecitlivělost,“ dodává Žilková, která hraje divadelní režisérku. Spolu s ní se v Divadelní komedii v Divadle Palace objevují Lukáš Vaculík, David Matásek, Ladislav Mrkvička, Dana Syslová či Kateřina Herčíková.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.