Vladko z VyVolených: Utratil 11 milionů a teď loví chlapy na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladko z VyVolených: Utratil 11 milionů a teď loví chlapy na internetu!

Vladko se na seznamce nabízí pod přezdívkou Panojamatus.
Vladko se na seznamce nabízí pod přezdívkou Panojamatus. (www.iboys.cz)

PRAHA – Vlado Dobrovodský (31), vítěz první řady reality show televize Prima VyVolení, hledá kamarády na internetu! Na internetové stránce určené pro gaye jim nabízí přátelství, pokec a své údajně svalnaté tělo, materialistický pohled na svět a vrchovatou dávku pesimismu.


„Jsem sebevědomý člověk, který si v životě jde za tím co chce. Vždy dosáhnu toho, čeho chci. VŽDY,“ píše ve svém profilu Vlado, který po rozchodu se svým partnerem Robertem Votrubou stále ještě nenavázal dlouhodobější vztah.

Že jde opravdu o Vladka a ne o člověka, který by se za něj jen vydával, dokazuje množství v médiích nikdy neuveřejněných fotografií. A kdo je podle svého vlastního hodnocení? „Ten nejsvobodnější člověk!“

Dobrovodský za vítězství ve VyVolených dostal 11 milionů, které už prý prošustroval. Kliknutím zvětšeteZbyl mu jen byt na pražské Harfě. Poté se dokonce musel vrátit za sporák. Jako kuchař nastoupil do prestižní pražské restaurace U Prince na Staroměstském náměstí, odkud ho však brzy vyhodili. Kliknutím zvětšeteNechal si narůst dlouhé vlasy, nekomunikuje se světem a odjel do ciziny.

„Už netoužím po žádné popularitě,“ svěřil se nedávno. V současné době podle svého vyjádření v seznamce žije Vladko spíše ve Španělsku než v Čechách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.