TV doktorka Cajthamlová: Zhubla díky sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TV doktorka Cajthamlová: Zhubla díky sexu?

PRAHA – Přísná doktorka Cajthamlová (46) se vrací na televizní obrazovky. Divákům TV Prima v novém pořadu Souboj v těžké váze se ukáže s vosím pasem. Co stojí za úbytkem váhy?

  

 Tak sex to určitě není. Podle slov MUDr. Cajthamlové se provozováním milostných hrátek ani zhubnout nedá.

„Na zhubnutí je potřeba vytrvalostní aktivitu na relativně nízké tepové frekvenci, čili 220 – (minus) věk * (krát) 0,65, což je v mém věku 110 až 120 tepů, a můžu vám říct, že já při sexu dosáhnu vyšší tepové frekvence, ale bohužel na kratší dobu. Sex tedy není aktivita vhodná pro zhubnutí. Bohužel,“ vychrlila pohotově odborné vyvrácení mýtu, že sexem se hubne. „Pokud by mělo něco souviset s láskou, přičemž by člověk hubnul, tak to je jednoznačně nešťastná láska,“ usmála se na dnešní tiskové konferenci k představení nového »primáckého« pořadu Souboj v těžké váze.  

„Neztloustla jsem kvůli tomu, že bych jedla dorty, ty já ani nemám ráda, ale proto, že pauzy mezi jídly byly dlouhé a zároveň jsem neměla energetický výdaj,“ přiznala pravdu. A jak tedy přísná lékařka docílila opět štíhlé figury? Takticky. „Šla jsem na to pravidelným jídlem. Svačím pravidelně i v ordinaci, kde mám dokonce veslovací stroj. Stačí denně deset minut. A místo toho, abych jezdila na různá víkendová natáčení, tak teď chodím po horách,“ prozradila návod ke štíhlé linii.


Autor: (ny, čen)
Foto Aha! – Daniel Černovský


15.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.