Těhotná Eva Aichmajerová - Rakovina jí vzala otce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těhotná Eva Aichmajerová - Rakovina jí vzala otce

Eva Aichmajerová prožívá těžké období.
Eva Aichmajerová prožívá těžké období. (Milan Hladil)

PRAHA – Sexbomba Eva Aichmajerová (30) zažívá období nekonečného štěstí i bezbřehého smutku! Přestože je ve třetím měsíci těhotenství a se svým přítelem Reném Decastelem (35) čekají vytoužené děťátko, osud jí uštědřil velkou ránu.

Minulý týden jí totiž po krátkém, ale vysilujícím boji s rakovinou slinivky zemřel otec!

„Je to citlivá záležitost. Nechci se k tomu vyjadřovat. Jsem ochotna mluvit o čemkoli, ale tohle téma prosím vynechte,“ poprosila včera Aichmajerová, která doufala, že se náhlá smrt jejího tatínka ututlá. Nese to totiž velmi těžce a její přátelé se obávají, aby to nemělo vliv na dosud klidný průběh Evina těhotenství.

Své o tom vědí i její kamarádky, které jsou v těchto dnech Evě největší oporou. Rána prý těžce dopadla i na Evinu maminku, a to i přesto, že moderátorčini rodiče už spolu delší dobu nežili a maminka má nového přítele.

V rodině však prý převládá vědomí a útěcha z toho, že Evin otec dlouho netrpěl a osud k němu byl milostivý. „Každý den, o který se jeho utrpení zkrátilo, je pro něj vysvoboze ním. Byl to pro všechny šok, nebyl vůbec nemocný. Před časem u něj ale lékaři náhle zjistili rakovinu slinivky,“ svěřila se deníku Aha! Evina kamarádka. „Zemřel před čtrnácti dny v nemocnici a pohřeb měl tuto neděli. To proto, aby na něj mohli všichni, kdo ho měli rádi,“ dodal náš zdroj.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.