Karel Gott - Je módní guru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Karel Gott - Je módní guru?

Odborník na módu Karel Gott kritizoval i chválil, dáma ve zlatých šatech sklidila obdiv. »Garde« Gottovi dělal František Janeček (vlevo).
Odborník na módu Karel Gott kritizoval i chválil, dáma ve zlatých šatech sklidila obdiv. »Garde« Gottovi dělal František Janeček (vlevo). (Aha! - Maria Rušinová)

PRAHA – Fešák s vytříbeným vkusem Karel Gott (69) rozdával rady ohledně módy! „Vy jste zde v tom křiváku jako nějaká rockerka? To je model... To já jsem z dobré rodiny, kde mě naučili, co vhodného si obléct.

To je ta stará škola,“ pustil se do hodnocení modelu jednoho z hostů v hotelu Carlo IV, kde se byl podívat na prezentaci nového časopisu. Jinou dámu naopak pochválil. Prý se oblékla ideálně k jeho kravatě!

Gott dorazil na večírek se svým parťákem, producentem Františkem Janečkem. Z večírku mířili ještě rovnou do hudebního studia, kde Gott nahrává jednu písničku. Těch pár minut však Mistr strávil jako člen módní policie. Jednu dámu »ztrhal«, druhou naopak vychválil.

„Třeba tady dáma v těch zlatých šatech, ta se doladila přímo k mé kravatě,“ vysekl poklonu jedné z žen Gott. A mohl si to dovolit, manželku Ivanku neměl po svém boku.

Odborně pokukoval po slavnostně oděných dámách i Janeček, jehož přítelkyně Tereza Mátlová také zůstala doma s malou Emily Anne. Prostě pánská jízda!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

4.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.