Slavná zpěvačka Mariah Carey kupuje sídlo snů! Baráček za 2,5 miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slavná zpěvačka Mariah Carey kupuje sídlo snů! Baráček za 2,5 miliardy!

Mariah je mezi muslimy považována za nejpůvabnější ženu světa. Svalnatá stehna, široké boky a velká prsa jsou v tamní kultuře symboly ženské krásy. Princ Azim, syn brunejského sultána, jí dokonce poslal před časem na důkaz obdivu š
Mariah je mezi muslimy považována za nejpůvabnější ženu světa. Svalnatá stehna, široké boky a velká prsa jsou v tamní kultuře symboly ženské krásy. Princ Azim, syn brunejského sultána, jí dokonce poslal před časem na důkaz obdivu š (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Americká zpěvačka Mariah Carey (38) kupuje jednu z nejdražších rezidencí na světě – Fleur de Lys v Beverly Hills v Los Angeles. Cena »paláce« s pozemkem: v přepočtu 2,5 miliardy Kč! Před několika lety nechal sídlo postavit texaský miliardář David Saperstein.

Důvodem je i to, že nemá prý kam dát svých 1300 párů bot…

Americká zpěvačka Mariah Carey (38) kupuje jednu z nejdražších rezidencí na světě – Fleur de Lys v Beverly Hills v Los Angeles. Cena »paláce« s pozemkem: v přepočtu 2,5 miliardy Kč! Před několika lety nechal sídlo postavit texaský miliardář David Saperstein.

Vila je v luxusním francouzském stylu. Všude uvnitř mramorové zdi, na stropech fresky a některé stěny vykládané zlatem.

A zpěvačka, která má na kontě 80 milionů prodaných alb a jejíž jmění se odhaduje na 6 miliard Kč (i díky rozvodovému »odškodnění« od svého prvního velmi bohatého manžela), už plánuje ve vile další vylepšení… Do ložnic prý nechá nainstalovat vodní postele a do koupelen velké vířivé vany. A dvě místnosti přebuduje na obrovské klimatizované šatny – každou o rozměrech aspoň 100 m². Má totiž stovky šatů a na 1300 (!) párů bot. „V šatně, kterou mám dnes, mám vše řazeno podle příležitosti, barvy a značky,“ vysvětluje zpěvačka. „Jenže se mi tam už věci nevejdou (šatna má plochu 120 m²! – pozn. red.), a tak jsem začala oblečení rozdávat.“ Třeba norkový kožich v ceně 164 000 Kč poslala uprchlíkům v Mongolsku…

Naopak knihovnu v novém paláci, plnou vzácných svazků, asi zpěvačka moc nevyužije. Sama totiž přiznala: „V životě jsem přečetla jen jedinou knihu – bibli.“

Na pozemku o rozloze 20 235 m² (!) jsou navíc dva velké bazény, altán, běžecká dráha, tenisový kurt, ornamentální zahrady, další obytné budovy pro hosty a personál a v podzemí 9 garáží pro 40 aut.

Snobská zpěvačka je z domu nadšená. Prý to bude pro ni a jejího manžela Nicka Cannona (28) ideální hnízdečko lásky…

Kliknutím zvětšete
Zpěvačka, jež miluje luxus...
  • Kdysi začínala jako chudá číšnice.
  • Má hlas o rozsahu 5 oktáv.
  • V americké hitparádě se už umístilo na 1. místě celkem 18 jejích písní, porazila tak i legendárního Elvise Presleyho. Úspěšnější byli jenom Beatles.
  • Bývala vdaná za Tommyho Mottolu, šéfa vydavatelské firmy Sony Music, po rozvodu pak 8 let neměla sex. Prý kvůli špatným zkušenostem své »povětrné« sestry, kterou vztahy na jednu noc dovedly až k AIDS a závislosti na drogách.
  • I její nynější muž, rapper Nick Cannon, se s ní sexu dočkal až po svatbě.
  • K posledním Vánocům od něj dostala lyžařskou chatu v Aspenu (Colorado) za více než 30 milionů Kč.
  • Ona sama si pak v dražbě koupila v přepočtu za 14,6 milionu Kč piano po Marilyn Monroe, která je jejím idolem.
  • Nechala si pojistit své svůdné nohy, které byly vyhlášeny jako nejhezčí na světě, v přepočtu na neuvěřitelných 15 miliard Kč. Zbytek těla má »hodnotu« nižší – 1,4 miliardy Kč.
  • Při koncertech vyžaduje v šatně speciální obsluhu, která po ní bude sbírat použité žvýkačky. A na hraní chce mít vždy v šatně živá koťátka a štěňátka.
  • Když hubne, cucá kostky ledu: „Snižuji si tím teplotu a na ohřátí pak tělo spálí více kalorií.“
  • Spí ve speciálně zvlhčené místnosti – často i 15 hodin denně.
  • Když natáčela film, smlouva jí zakazovala při letu používat první třídu. A tak si Mariah při cestě zarezervovala všechna sedadla ekonomické třídy.
  • Co také řekla: „Tloustnu a hubnu velice rychle, to proto, že mám vypracované svaly.“ ... „Mužů, s kterými jsem spala, není víc než sedm, osm, možná dvanáct...“
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.