Eva Holubová - Poprvé v roli Morávkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Eva Holubová - Poprvé v roli Morávkové!

Eva Holubová oslnila především svým smyslem pro humor.
Eva Holubová oslnila především svým smyslem pro humor. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Televize včera poprvé točila zábavný pořad Hádej, kdo jsem s Evou Holubovou (50), která nahradila herečku Danu Morávkovou (36). Ta se rozhodla přesídlit do konkurenční televize Nova.

A jaké byly bezprostřední dojmy Holubové po prvním natáčení? „Je mi ctí, že jsem nástupkyní Dany Morávkové právě já. Navíc nás s Bobem Kleplem pojí dlouholeté přátelství, takže o to je to příjemnější,“ nemůže si vynachválit spolupráci.

Stejně pozitivně vnímala spolupráci i televize Prima. „Paní Holubová je skvělá profesionálka a všechny dostává svým ostrovtipem,“ uvedla tisková mluvčí Jana Kocová.

A opravdu se bude na co dívat. Když se například moderátor pořadu dotkl tematiky starších hereček, pohotově odvětila: „No tak teď budou herečky, jako je Ivana Chýlková nebo Vilma Cibulková, ťukat na obrazovku.“

Diváci si budou na změnu hereček zvykat postupně, díly s Danou Morávkovou se budou zprvu střídat s těmi s Evou Holubovou.

18.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.