Leoš Mareš: S milenkou na pláži v Dubaji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leoš Mareš: S milenkou na pláži v Dubaji!

 (Aha! – Martin Hykl, divkasumavy.cz)

PRAHA/DUBAJ – Leoš své těhotné manželce dává v posledních týdnech pěkně zabrat. V těchto dnech prý pobíhá po dubajské pláži se svou novou milenkou Gábinou Dvořákovou.

Leoš své těhotné manželce dává v posledních týdnech pěkně zabrat. V těchto dnech prý pobíhá po dubajské pláži se svou novou milenkou Gábinou Dvořákovou.

Jen co moderátor Leoš Mareš (32) jakžtakž zažehnal aféru s Lucií Petriškovou, která tvrdila, že s ní přes rok udržoval sexuální poměr, už má jinou. A světe div se, je to zase mladá brunetka! Podle Super.cz do země ropných magnátů odletěl 9. března z vídeňského letiště. Společnost mu podle očité svědkyně dělala mladičká brunetka, zřejmě Gabriela Dvořáková (21) z Třešovic u Strakonic, druhá Dívka Šumavy 2008, která se kolem Mareše motala už dříve.

V prosinci ji do diskoklubu Cehnice na Strakonicku měl přivézt svým sporťákem, o dva měsíce později »naklusal« do téhož klubu se stovkou růží k Valentýnu, tehdy odcházeli až po čtvrté hodině ranní.

S milenkou Gábinou, již prý oslovuje »Bambulko«, si teď užívá v Dubaji a své ženě Monice, která je v sedmém měsíci těhotenství, nakukal, že odjel ve společnosti dvou mužů. Zřejmě je už jen otázkou času, kdy Leošově ženě Monice dojde trpělivost. Ostatně v exkluzivním rozhovoru pro Aha! nedávno řekla, že by se bez Leoše uživila sama. Vypadá to, že od slov přejde k činům...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.