Těhotná Ilona Csáková (38): Tátu svého dítěte neprozradím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Těhotná Ilona Csáková (38): Tátu svého dítěte neprozradím

Ilona Csáková se už těší na svého prvního potomka.
Ilona Csáková se už těší na svého prvního potomka. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Ilona Csáková je v osmatřiceti letech poprvé těhotná! Sama Ilona tuto skutečnost deníku Aha! potvrdila, více se však o svém požehnaném stavu bavit nechtěla.

„Velmi obtížně v sobě hledám motiv, proč právě prostřednictvím novin bych měla informovat o stavu, který je pro ženy tak zásadní a citlivý,“ říká Ilona, která není o mnoho sdílnější ani co se týče informací o otci dítěte.

Proč ty tajnosti? Zpěvačka se v poslední době straní veřejného života a vyhýbá se zájmu médií. Chce totiž své blízké co nejvíce ochránit před negativními stránkami slávy a zájmu o svou osobu. „Věřím, že článek o mém těhotenství, které tímto potvrzuji, mou i čtenářovu dušičku pohladí, ne naopak. Jsem opravdu šťastná a věřím, že mi to štěstí nezhořkne,“ přiznala se Aha! Ilona.

O tom, že je Ilona znovu zamilovaná a hodlá se usadit, se spekulovalo již dlouho. Že se tomu však stane teď, kdy se chystá na premiéru muzikálu Kladivo na čarodějnice, nikdo nečekal. Dá se tedy předpokládat, že s postupem těhotenství se bude muset práce v muzikálu alespoň na čas vzdát.

Šťastným tatínkem bude podle všeho Ilonina tajná láska, jejíž jméno odmítá prozradit. Vždy o ní hovoří jen v náznacích. „Už jsme spolu několik měsíců a bezvadně nám to šlape. Jediný problém je vlastně v tom, že on bydlí a pracuje v Brně a já jsem tady v Praze. Ale jezdím za ním, kdykoliv můžu,“ naznačovala zpěvačka nedávno tajuplně s tím, že se jedná o muže z podnikatelských kruhů.

Pokud ovšem bude Ilona chtít svému dítěti poskytnout úplnou rodinu, vše se teď zřejmě změní. Žádné občasné dojíždění! Odstěhuje se zpěvačka za svou láskou do Brna, nebo ji přiláká k sobě? To se teprve ukáže...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.