David Matásek na mizině!?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David Matásek na mizině!?!

PRAHA – „Do reklamy na prací prášky nebo jogurt nepůjdu, reklama, to musí být bomba,” dušoval se David Matásek (46) ještě předloni. A dnes? Bere všechno, co mu přijde pod ruku, i za pakatel!


Role Kendyho v romantických komediích Dušana Kleina mu v osmdesátých letech slušně nastartovala kariéru. Naposledy doslova zářil v seriálech Redakce a Letiště. Ovšem je začátek roku 2009 a Matásek, kromě malé roličky v na letos ohlášeném filmu El Paso, evidentně nemá do čeho píchnout! A tak mu nezbývá nic jiného, než svůj charismatický hlas propůjčovat reklamám.  

Jenže tytam jsou časy, kdy reklamní dabing vynášel desetitisíce za několikavteřinovou reklamu. V současnosti Matáskův hlas v reklamním spotu láká jedné bance nové klienty. A honorář? Ten je prý žalostně směšný. „Mohl dostat řádově tisíce korun,“ zhodnotil pro Ahaonline Matáskův zisk za práci majitel jedné castingové a modelingové agentury, který je do této branže zasvěcen již řadu let.  

Matásek sice hraje v několika inscenacích v Národním divadle a Divadle Viola, ale není žádným tajemstvím, že stát na divadelních prknech je spíše otázka prestiže než zajímavých výdělků. Jak tedy herec uživí manželku Kateřinu (30), dvouletou dceru Marii, zaplatí obrovský půdní byt s terasou na pražském Žižkově a kde bere na alimenty pro dospívající dceru z předchozího manželství s dramaturgyní Simonou Matáskovou? Zřejmě ho zachraňují právě ty »štěky« v televizních reklamách, kterými ještě donedávna tolik opovrhoval.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.