Jiří Schmitzer a Martin Stropnický - Fotři, jak se patří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jiří Schmitzer a Martin Stropnický - Fotři, jak se patří!

Na večeři s tátou se dcera Jiřího Schmitzera spíš nudila...
Na večeři s tátou se dcera Jiřího Schmitzera spíš nudila... (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Herečtí otcové Jiří Schmitzer (57) a Martin Stropnický (52) hlídají své dcery jako oko v hlavě! Každý má dvě, ale zatímco Stropnický má obě dcery v Praze, jedna z dcerušek Jiřího Schmitzera uletěla do světa a pracuje jako průvodkyně v Paříži.

Herec se tedy snaží trávit čas aspoň s druhou dcerou. Zastihli jsme je nad tatarákem a cigárkem v pražské restauraci Na Pohořelci, odkud vyrazili ještě společně nakoupit. Františku, dceru Martina Stropnického, jsme potkali opodál. Martin ji právě odvážel domů. Co se asi Františce honilo hlavou?

A jak by takové setkání vypadalo, kdyby dcery svým tátům Schmitzerovi a Stropnickému oznámily třeba tohle?

Co by táta nikdy nechtěl slyšet...

Milý tati,je mi líto, že ti musím říci, že jsem odešla z domova se svým novým přítelem. Našla jsem u něj opravdovou lásku, měl bys ho vidět, je tak moc roztomilý, s tím jeho bohatým tetováním a piercingem a především s jeho obrovskou motorkou! Ale to není vše. Táto, jsem těhotná a Abdul říká, že si budeme žít krásně v jeho karavanu uprostřed lesa. Chce se mnou mít ještě mnoho dětí, a to je i můj sen. A protože jsem přišla na to, že marihuana je vlastně prospěšná, budeme trávu pěstovat i pro naše přátele, aby nemuseli tak strašně trpět, až jim dojde koks nebo heroin.

Zatím budu doufat, že věda konečně najde nějakou látku proti AIDS, aby se Abdulovi opět dařilo dobře, on si to opravdu zaslouží! Tati, nemusíš mít strach, je mi už 13 a umím se o sebe sama postarat.

Doufám, že tě budu moci brzy navštívit, abys poznal svoje vnoučátka.

Tvoje milovaná dcera

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.