Bartošová o Štaidlovi: Nutil mě k sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bartošová o Štaidlovi: Nutil mě k sebevraždě!

PRAHA – Sebevražda v těhotenství!! Děsivé soukromí zpěvačky Ivety Bartošové (42) vydává další šokující svědectví! Podle týdeníku Šťastný Jim totiž v době, kdy před dvanácti lety čekala syna Artura, Bartošovou její tehdejší přítel Ladislav Štaidl (63) nutil, aby si vzala život!


„Při jedné jejich citové krizi přišel Láďa s neuvěřitelným řešením! Prý spolu spáchají sebevraždu! V koupelně napustil vanu s tím, že si podřežou žíly! Iveta ovšem měla jít na věc jako první,“ vylíčil údajný blízký přítel zpěvačky a ona sama slova magazínu potvrdila. Tehdy se prý rozhodla rázně nabídku vzít si život odmítnout, protože si vážila svého života. Událost ji ale údajně poznamenala na celý život.

„Může se někdo divit zpěvaččině psychické labilitě i tomu, že se své démony snažila zahnat alkoholem a prášky?“ ptá se nakonec článek. A všichni až na samotnou Ivetu Bartošovou asi známe správnou odpověď…

Více o Ivetě Bartošové čtěte zde!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.