Radek John: Vyhazov z Novy! Padák za 90 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radek John: Vyhazov z Novy! Padák za 90 milionů!

 (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Jen co museli čelit spekulacím o rozvodu a milencích, přišla další rána. Radek John dostal padáka! Důvod? Slavný novinář se zapletl do podivných obchodů.

Jen co museli čelit spekulacím o rozvodu a milencích, přišla další rána. Radek John dostal padáka! Důvod? Slavný novinář se zapletl do podivných obchodů.

Radek John se totiž angažuje ve společnosti Ora print, blízké pražskému podnikateli Romanu Janouškovi. John v ní od roku 2002 působí jako předseda představenstva. Tato společnost dostala od státního podniku Lesy ČR téměř čtyřmilionovou zakázku na výrobu audiovizuální zvěřinové kuchařky. Ora print navíc vydává pro Všeobecnou zdravotní pojišťovnu bezplatný časopis, za což si ročně účtuje bezmála 90 milionů korun.

John se na odchodu z Novy domluvil dnes se šéfredaktorem zpravodajství Martinem Ondráčkem. Končí už tuto sobotu!

Radek John je s »nováckým« publicistickým pořadem Na vlastní oči spjatý od samého začátku, tedy od roku 1994. „Po mnoha letech chci opustit svět médií a mediálních tlaků,“ vzkázal John přes tiskovou mluvčí Novy Michaelu Fričovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.