Miss Lucie Váchová: Drsný pád na lyžích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Lucie Váchová: Drsný pád na lyžích!

Lucie Váchová na sjezdovce jen zářila.
Lucie Váchová na sjezdovce jen zářila. (Aha! – Dalibor Puchta, ara)

PRAHA/LIVIGNO – To, že se lyžařská helma vyplatí, poznala i Miss ČR 2003 Lucie Váchová (24). Deník Aha! ji totiž zastihl, jak si užívá lyžařských radovánek se svým snoubencem Davidem Křížkem (37) a dalšími přáteli v italském Livignu. Jejich lyžařskou idylku ale přerušil Lucčin strašlivě vyhlížející pád.

To, že se lyžařská helma vyplatí, poznala i Miss ČR 2003 Lucie Váchová (24). Deník Aha! ji totiž zastihl, jak si užívá lyžařských radovánek se svým snoubencem Davidem Křížkem (37) a dalšími přáteli v italském Livignu. Jejich lyžařskou idylku ale přerušil Lucčin strašlivě vyhlížející pád. A jak sama modelka uznala, ani nechce domyslet, co by se stalo, kdyby neměla helmu.

„Bylo nádherně a lyžování jsme si opravdu moc užívali, jenže potom jsme si s jedním členem naší početné výpravy na sjezdovce prodloužili oblouky a omylem do sebe narazili, což v té rychlosti způsobilo šílený pád,“ říká Lucie. „Naštěstí to ale odnesl jen trochu krk a vlastně se mi nic tak hrozného nestalo,“ zlehčuje nehodu na lyžích modelka a vynikající lyžařka. Vzápětí ale přiznává, že kdyby neměla helmu, důsledky raději domýšlet nechce. „Fakt je, že ten pád nevypadal zrovna dobře, a kdybych neměla helmu, tak mám po lyžování určitě,“ uzavírá.

Modelka si kvůli pádu poležela jen den v posteli, a protože je vášnivou lyžařkou, s obvázaným krkem a dobře připevněnou helmou už zase brázdila lyžařské svahy. „Máme v naší výpravě rehabilitační sestru, takže jsem žádnou odbornou pomoc vyhledat nemusela, krk mi obvázala a dala do tepla, a tak už jsem mohla zas další den na lyže,“ svěřila se Lucka, když jsme ji zastihli krátce po nehodě opět s lyžemi na nohou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.