Štěstí rockera Petra Jandy: Manželka je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěstí rockera Petra Jandy: Manželka je těhotná!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Dvakrát si s nimi osud krutě zahrál, potřetí to ale už určitě vyjde! Řeč je o hudebníkovi Petru Jandovi (66) a jeho ženě Alici (26), kteří si v posledních letech prošli dvojnásobným peklem s názvem potrat. Včera Alice Aha! exkluzivně přiznala, že je v radostném očekávání. „Ano, jsem těhotná,“ sdělila Jandová během bleskového telefonického rozhovoru.

Dvakrát si s nimi osud krutě zahrál, potřetí to ale už určitě vyjde! Řeč je o hudebníkovi Petru Jandovi (66) a jeho ženě Alici (26), kteří si v posledních letech prošli dvojnásobným peklem s názvem potrat. Včera Alice Aha! exkluzivně přiznala, že je v radostném očekávání. „Ano, jsem těhotná,“ sdělila Jandová během bleskového telefonického rozhovoru.

Nezměrná radost dvou lidí, které smutná tragédie konce nenarozeného života málem rozeštvala, ale také strach až do morku kostí. Takové jsou nyní pocity slavného páru. Ten má po dvojnásobném potratu oprávněnou obavu o to, zda napotřetí k nim bude příroda milostivá a dovolí jim přivést na svět společný plod lásky. Nechtějí to zakřiknout, a tak o těhotenství zatím mlčeli a na otázky odpovídali vyhýbavě nebo vůbec. „Před měsícem i loni na dovolené v Turecku jsem přišla o miminko. Přemýšleli jsme, zda náš vztah má ještě smysl,“ tvrdila ještě počátkem října Alice.

Naštěstí s Petrem Jandou krizi přestáli a nyní jen tiše doufají, že k nim bude osud shovívavý. A s nimi i všichni jejich blízcí. Kdyby totiž snad i tentokrát nedejbože došlo k nejhoršímu, pro dvojici by to mělo asi fatální následky. „Jsem mladá a dítě určitě chci. Pokud ne, tak manželství bude asi docela nešťastné a možná by i zkrachovalo,“ řekla nedávno Alice Jandová. Snad se na těžce zkoušeného rockera a jeho životní družku konečně usměje štěstí!

V jakém je Alice měsíci?
Čekají holčičku, nebo chlapečka?
Více informací čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.