Borhyová chce další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Borhyová chce další dítě!

Šťastná mamina Lucie už by nejradši rodila znova.
Šťastná mamina Lucie už by nejradši rodila znova.

PRAHA – Měsíc po porodu syna Lucase se moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (30) rozhodla, že si pořídí další miminko. „Dva dny po porodu jsem už věděla, že bych chtěla další dítě. Nějaké plány v tom směru s přítelem máme, ale neprozradíme je,“ svěřila se Lucie portálu Tn.cz.


* Na Novu se vrací už 7. února
* Plánuje vystřídat Ochotskou

PRAHA – Měsíc po porodu syna Lucase se moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (30) rozhodla, že si pořídí další miminko.
„Dva dny po porodu jsem už věděla, že bych chtěla další dítě. Nějaké plány v tom směru s přítelem máme, ale neprozradíme je,“ svěřila se Lucie portálu Tn.cz. A zároveň prozradila, kdy ji zase uvidíme na televizních obrazovkách.

„Poprvé od doby, co jsem odešla z Televizních novin kvůli porodu, se na televizní obrazovku vrátím 7. února, kdy budu moderovat pořad Volejte Novu,“ dodala Lucie. Hned den po Volejte Novu ji čeká předávání cen Anno. A kdy se vrátí do zpráv, které místo ní ovládla Michaela Ochotská? „Někdy na jaře. Míša to za mě dělá skvěle. Snad v televizi najde další uplatnění,“ dodala rozesmátá Borhyová.


Autor: (daz)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.